A brokkolit rózsáira szedtem, sós vízben megfőztem, de csak annyira, hogy roppanós maradjon, - szűrőkanállal kiszedtem a vízből.
Közben a NoCarb rizsszem tésztát szűrőbe tettem, folyó vízzel alaposan leöblítettem, majd a brokkoli vizében egy-két percet forraltam, végül leszűrtem, jól lecsepegtettem, és a brokkolival lazán összeforgattam, petrezselyem zöldjével megszórtam.
A csirkemellből szeleteket vágtam, enyhén klopfoltam, fokhagymás-borsos-köményes fűszerkeverékkel és sóval fűszereztem, majd egy nagy teflonserpenyőben 2 teáskanál kókuszolajat forrósítottam, a hússzeleteket beletettem, fedőt tettem rá, egy-két percet így sütöttem, majd a szeleteket megfordítottam, és szintén fedő alatt sütöttem pár percig. Ezalatt megpirul, és a fedő nem engedi kiszáradni, omlós marad.
A megsült szeleteket tányérra szedtem. A visszamaradt fűszeres szaftra tettem a rizses brokkolit, átforgattam, végül a hússal tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése