- (Akinek van profi V gyaluja, vagy spéci tekerős zöldségaprítója, annak eddig is egyszerű volt a spagettigyártás!)
Íme a szerzemény és az alkotás:
Az így felaprított cukkinit kis időre lesózom, attól megpuhul, majd teflonserpenyőben, leheletnyi zsiradékony kissé dinsztelem. Nem facsarom ki, csak leöntöm a levét előtte. Fedő alatt egy-két perc alatt elkészül, utána már csak a feltétet kell hozzáadni.
(Bármilyen raguhoz, magyaros vagy olaszos ételekhez használható. Ugyanezt tökből is készíthetjük, előző bejegyzésekben már leírtam.)
Most lecsós-csirkemelles raguval ettem:
Kedves Éva! Nagyon tetszenek a receptek, sokat kimásoltam, mindenképpen kipróbálom őket. Egészségi okokból, kalóriaszámlálással kell fogynom. Lehetséges lenne az ételek kalóriaértékét is megtudni? Köszönettel: Bernadette
VálaszTörlésKedves Bernadett!
TörlésNagyon egyszerűen kiszámolhatod a Kalóriabázis segítségével, ha a felhasznált alapanyagokat beírod.
http://kaloriabazis.hu/
Az általam közölt ételeknél nem számolgattam, ez a diéta nem a kalóriáról szólt. Sok sikert a fogyáshoz!
Éva